www.iiiWe.com » ساخت مجمع الجزایر جهان در دبی

 صفحه شخصی مهدی قنواتیان   
 
نام و نام خانوادگی: مهدی قنواتیان
استان: تهران - شهرستان: تهران
رشته: کارشناسی عمران - پایه نظام مهندسی: سه
شغل:  طراحی و نظارت سازه
شماره نظام مهندسی:  16-300-03166
تاریخ عضویت:  1389/05/20
 روزنوشت ها    
 

 ساخت مجمع الجزایر جهان در دبی بخش عمومی

10

ساخت مجمع الجزایر جهان در دبی

پروژه ای عظیم در دست ساخت !

دبی سه جزیره مصنوعی را در خلیج فارس در دست ساخت دارد. ساخت مجمع الجزایری مشتمل بر 300 جزیره کوچک به شکل نقشه جهان! مجمع الجزایر جهان از ۳۰۰ جزیره دست ساز به شکل نقشه جهان ساخته شده و آنقدر بزرگ است که تنها از فضا قابل رویت است. این مجمع الجزایر زائیده فکر شیخ محمد بن راشد آلمکتوم، حکمران دوبی میباشد. اندازه هر جزیره از ۲۳۰۰۰ متر مربع تا ۸۴۰۰۰ متر مربع متفاوت است و ارتفاع آن بین ۵۰ تا ۱۰۰ متر از سطح دریاست. مساحت آن ۹ کیلومتر طول در ۶ کیلومتر عرض میباشد و توسط یک موج شکن بیضوی شکل احاطه شده است. مسافت بین جزایر توسط قایق یا هلیکوپتر طی میشود. برآورد قیمت ساخت هر جزیره از ۱۵ میلیون دلار تا ۴۵ میلیون دلار متفاوت است. این مجمع الجزایر در ۴ کیلومتری ساحل منطقهٔ جمیرا واقع شده و نزدیک جزیره نخلی جمیرا میباشد.


 










در پروژه جدید سرمایه گذاران اینبار نه تنها ویلای اختصاصی خود بلکه جزیره خاص خود را نیز می توانند داشته باشند! نقشه جدید بسیار پیچیده تر از نقشه جزیره نخل است. جزیره ای به شکل کره زمین!
این مجمع الجزایر یکی از دیدنی های دنیا خواهد شد. طراح آن لوئیس آجیمیل آمریکایی است. او می گوید که چنین طرحی در جهان منحصر بفرد است و کاریست که تاکنون بشر انجام نداده است ! این مجمع الجزایر (جهان) نام دارند و از هم اکنون میلیونر های دنیا برای پیش خرید جزیره های کوچک و اختصاصی آن راهی دبی شده اند.


























جزایری که می توانند تا 38 میلیون دلار خریده شوند. البته می توان در جزایر مشترک آن آپارتمانی سه اتاقه را به قیمت دو میلیون دلار هم برای خرید پیدا کرد. گرچه هنوز راه درازی تا پایان یافتن پروژه مجمع الجزایر جهان باقی مانده و گفته شده که پنج سال دیگر برای تکمیل ساخت جزایر وقت لازم است (سال 2015) و ساخت خانه ها و آپارتمانهای آن نیز دو سال زمان خواهد برد. این مجمع الجزایر در زمان اتمام
پذیرای 500.000 هزار نفر خواهد بود ! حدودا ۴۰ هزار کارگر در حال حاضر درگیر ساخت آن هستند. در جزیره یک مونوریل با ظرفیت حمل ۲ تا ۳ هزار مسافر در روز به خارج و داخل جزیره ساخته خواهد شد.














ناظران این طرح یعنی (سلطان بن سلایم و حمزه بن مصطفی) معتقدند که با ساخت این مجمع الجزایر شگفت انگیز نام دبی بر نقشه جهان خواهد درخشید! علاقمندان به زندگی در این جزایر کوچک می توانند از میان سیصد جزیره سنگی و مصنوعی آن که ساخته می شوند هر کجای نقشه جهان را که دوست داشته باشند برای زندگی انتخاب کنند. ویلای آنها ممکن است در جای فرانسه یا انگلستان باشد و یا هر کدام از ایالت های کشور آمریکا !














پی نوشت :
چیزی که جالب توجه است و در تصاویر بالا کاملا مشهود است تکنیک و چگونگی خاکریزی و ساخت جزایر در درون آبهای خلیج فارس است. ظاهرا اینطور بنظر می رسد که با پمپ مکنده خاک بیابان و مصالح را در کشتی های مخصوص این طرح بارگیری می کنند و با فشار قوی خاک ها را طبق نقشه جزایر، در بستر دریا تزریق و بسترسازی می کنند! کاری که در نوع خود متفاوت و بحث برانگیز است و مهم تر اینکه گرچه مساحت خشکی دبی بسیار محدود است ولی اندیشه های جذب افکار جهانیان به دبی فراتر از هر گونه محدودیت است و بقولی خواستن توانستن است ...

یکشنبه 6 آذر 1390 ساعت 11:39  
 نظرات    
 
کورش نیکزاد 18:43 یکشنبه 6 آذر 1390
1
 کورش نیکزاد
مهندس جان اون خاکی کهباهاش تزریق و بسترسازی می کنن، نوعی خاک مرغوبه متعلق به منطقه ای توی خراسان خودمون که به ثمن بخس ازمون می خرن اونجا استفاده می کنن
حیف .....
حسین غفوری 18:46 یکشنبه 6 آذر 1390
1
 حسین غفوری
فیلم کاملش رو من دیدم.در نوع خوش کم نظیره و واقعا با یک ساختار مهندسی و مدیریتی بسیار قوی برای اجرای این پروژه
دارند پیش میرن!!!
نازنین بهشتی 11:32 دوشنبه 7 آذر 1390
0
 نازنین بهشتی
بقول خارجیا
welcome back
آقای مهندس قنواتیان
ما هنوز روزنوشتهای جذابی رو که با اعضا Share میکردین یادمونه
خوشحالم که دوباره فعال شدین
راستی خیلی جوونتر از اونی هستین که تصور میکردم
:)
مهدی قنواتیان 14:26 دوشنبه 7 آذر 1390
0
 مهدی قنواتیان
نظر لطف شماست سپاسگذارم دوست عزیز
محمد برخورداری 11:23 سه شنبه 8 آذر 1390
0
 محمد برخورداری
سلام مرسی عالی بود
اتفاقا من چند روز پیش ارائه ای در این موضوع داشتم برای بچه های عمران
پروژه ی بسیار بزرگی است
اما در کنار این پروژه پروژه های بسیار دیگری نیز وحود دارد.
مشکل اصلی این پروژه موضوع حق آب بود که اون هم حل شد.
مجید صابر 23:16 چهارشنبه 9 آذر 1390
0
 مجید صابر
جدای از آثار سوء زیست محیطی و نیز همانطوریکه جناب نیکزاد اشاره داشتند ، محل استخراج خاکها که عموما بهترین بنتونیت های ایران اند ، از حیث مهندسی پروژه جالبی است . ممنون بابت انتشار .
محمدرضا افقری 11:35 شنبه 12 آذر 1390
0
 محمدرضا افقری
ممنون
محمد استادزاده 01:40 سه شنبه 15 آذر 1390
0
 محمد استادزاده
با سلام
در حقیقت به این عنل استحصال زمین گفته می شود reclamation.
اون کشتی را هم که دوستان اسازه کردند به نام hopper suction شناخته می شود که دارای دو تیغه مکنده هست تا عمق 30 متری پایین رفته و مصالح بستر دریا را مکیده و درون مخزن خود میریزد.این مصالح به سه روش قابل انتقال به محل استحصال می باشد.در این پروژه جون جنس بستر قالبا ماسه با وزن مخصوص بالا هست به روش Rain bowتخلیه صورت میگیردواون بولدوزرها هم که در تصویر میبینید کار پاکسازی جلوی لوله تخلیه لایروب را به عهده دارند